VLIEGVAKANTIES | FLY & DRIVE

VLIEGVAKANTIES | FLY & DRIVE

Vliegvakanties ver weg of dichtbij

Oost, west, zuid of noord? Fasten your seatbelts en zet koers naar je favoriete windrichting. Een Europese bestemming of een vakantie aan de andere kant van de wereldbol? Reis je met je gezin, alleen, met vrienden of familie? Een rustvakantie of een streepje avontuur? Vertel ons wat jouw wensen zijn en Travel Expert werkt een reis uit op maat: vluchten, rondreizen, hotels, B&B’s tot uitstappen en excursies met privé gidsen.

Droom even mee…

Een all-inclusive familievakantie met uitgebreide sportfaciliteiten, een wellness of detox themareis met yogatrainers, warme zonnestralen en een laagje zonnecrème op je huid tijdens een exotische zonvakantie, gezellige drukte en cultuur opsnuiven in Azië, op safari in enkele nationale parken met een verblijf in Afrikaanse lodges, duiken en snorkelen in het azuurblauwe water van de Seychellen, een golfballetje slaan met zicht op zee, een rondreis in de West Coast van de USA, een authentieke theeceremonie beleven in Japan…. zijn we weg?  

Fly & Drive, stap in en ga op ontdekking…

Aangekomen op jouw bestemming? Spring in je huurauto, stel je GPS in en rijden maar! Ontdek op jouw eigen tempo tal van mooie bestemmingen, zoals Andalusië, de Noorse natuur en Puglia. Overnacht op locaties die Carlos vooraf geboekt heeft of stippel je parcours ter plaatste uit. Alles kan!

Droom even mee…

De Franse Provence als traditioneel juweeltje, avonturieren in het wandelparadijs in de Ardèche, volop genieten aan het Gardameer, proeven van overheerlijke streekproducten in de Portugese cultuurschat Algarve of met een oldtimer rondreizen in het fantastische Schotland. Back to basics, een charmant boetiekhotel of een Relais & Chateaux luxehotel. Stel je eigen formule samen!  


Stap in en ontdek samen met Carlos uw volgende fly and drive vakantie.
Maak vrijblijvend een afspraak >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x