CRUISES

CRUISES

 

Ontdek de wereld met een zeebries…

Een cruise is een geweldige reisformule om tijdens één vakantie verchillende magische plekjes te verkennen. Varen langs de wondermooie Noorse Fjorden, aanmeren op een zonovergoten Caraïbisch eiland, dineren op het dek met de Italiaanse skyline op de achtergrond, de magie van Azië ontdekken vanop de Indische Oceaan… Een cruise is genieten, ontdekken, rusten, feesten en verbinden.

Aye aye captain, all aboard!

Een cruise boordevol activiteiten voor klein en groot of liever een luxueus schip met persoonlijke service? Voor iedereen is er de juiste cruise. Wandel mee door stijlvolle en comfortabele kamers en geniet vanop jouw balkon van betoverende landschappen en de weidse zeeën gehuld in een prachtige gloed van de ondergaande zon. Profiteer van de rust met strandstoellectuur, leef je uit in de sport- en fitnessruimtes, koel af in het zwembad of jacuzzi en smul van culinaire gerechten.

Vandaag meren we aan in…. een nieuw avontuur.

Maak een scooter-, fiets- of wandeltocht in ongerepte berglandschappen, geniet in charmante dorpjes van een terrasje onder de stralende zon, neem een verfrissende duik in de zee, installeer je op een exotische strand of profiteer van een excursie naar een historisch stadje. Ben je geen fan van georganiseerde excursies? Carlos bekijkt de mogelijkheden voor een privé uitstap en zoekt naar de verborgen pareltjes.

Spring even mee aan boord van onze cruises

  • een luxueuze cruise in Europa, Afrika, Noord- & Zuid-Amerika, Caraïben

  • ontdekkingscruise in Azië en Japan

  • zomercruise in de Noorse Fjorden

  • familiecruise in de Middellandse zee

  • riviercruise in Wenen en Boedapest

  • expeditiecruise naar Arctica, Antarctica, Amazone, Galapagos eilanden

  • een cruise volledig op uw maat…

5-sterren service…

Bij een fantastische ervaring hoort ook een fantastische service. Cruisespecialist Carlos Busselen van Travel Expert Leuven neemt het voorbereidend werk van jouw cruise graag op zich en werkt met hoogstaande rederijen. Twijfel je nog of een cruise iets voor jou is? Carlos vertelt je graag over zijn persoonlijke cruise ervaringen en die van zijn cruisefans.

Welkom aan boord!


Ontdek samen met Carlos uw volgende cruisebestemming.
Maak vrijblijvend een afspraak >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x