CITYTRIPS

CITYTRIPS

Weekendje weg in verrassend Europa

Een citytrip naar Parijs, Amsterdam, Barcelona, Rome, Berlijn of Londen blijft erg geliefd voor de Belgische reiziger. Shoppen, snuisteren, slenteren of gewoonweg genieten van de historische sfeer en bezienswaardigheden? Absorbeer de vibrerende stadscultuur en kom terecht in de mooiste hotels en B&B’s, proef van lokale delicatessen en rust op een terrasje met karakter. Een citytrip in een low-budget verblijf of een vijfsterren wellness hotel… alles kan!

Citytrip in New York, welkom in de Big Apple!

New York, een bruisende metropool en een fantastische bestemming met een hoge wow-factor. Bezoek in deze mythische stad de klassiekers zoals het Vrijheidsbeeld en Empire State Building of ga shoppen, dineren of aperitieven in een fancy rooftop bar. Boek je hotels en vluchten naar New York via Travel Expert Leuven en geniet van voordelige tarieven en een topservice.

Op zoek naar een originele citytrip met een surplus?

Perfect, Travel Expert zet out-of-the-box bestemmingen in de kijker en zorgt voor net dat tikkeltje extra. Een klassiek concert in het Musikverein in Wenen, een whisky tasting op locatie in Ierland, een kasteelbezoek in het Schotse Edinburgh, een opera in Oman, een stevige wandeltocht in de ongerepte natuur in Zurich… Laat dat maar aan Carlos over.

Wij wensen u alvast een geslaagde citytrip!


Ontdek samen met Carlos uw volgende citytrip.
Maak vrijblijvend een afspraak >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x