WERKWIJZE

WERKWIJZE

STAP 1 Vertel ons hoe je reist…

Rusten, sporten, ontdekken, rondreizen, cruisen in groep, alleen of met je gezin? Geen standaard brochures bij Travel Expert in Leuven, maar een persoonlijk gesprek met private travel agent Carlos op een tijdstip en locatie die jij kiest. Bij een lekkere kop koffie of een goed glas wijn luistert hij naar jouw wensen. Geen inspiratie? Geen probleem, Carlos rolt zijn wereldkaart met plezier voor je open!

STAP 2 │ Bestemming gekozen? Boeken maar!

Carlos stippelt je reis op maat uit tot in de kleinste details. Verblijf, tickets en excursies worden onafhankelijk en rechtstreeks geboekt aan de beste condities (IATA-licentie). Carlos heeft toegang tot het ticketsysteem van de wereldwijde luchtvaartorganisatie waardoor hij snel, efficiënt en aan concurrentiële prijzen kan boeken.

STAP 3 │ Digitale opvolging van je reis.

Een extra troef is de Axus Travel App die je kan downloaden op je smartphone. Het is een fantastisch en gebruiksvriendelijk opvolg- en communicatiesysteem waarin je alles, maar dan ook al-les terugvindt over je reis. Reisformulieren, up-to-date vluchturen, eventuele vertragingen, luchthavenvervoer, hotelboekingen, restaurantreservaties en excursies.

STAP 4 │ En nu… genieten maar!

Jouw koffers pakken daar kunnen we niet mee helpen, maar Carlos blijft steeds bereikbaar bij vragen. Travel Expert is steeds een meedenkende en oplossingsgerichte partner. En dan rest ons enkel nog om je een goede reis te wensen! Enjoy your holiday…


Klaar voor een geweldige reis?
Maak hier je afspraak >>

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x