ABOUT US

ABOUT US

Hallo, ik ben Carlos Busselen…

Japanoloog, avonturier, levensgenieter, globetrotter en verzot op cruisen. Als private travel agent in Leuven wil ik het label van traditioneel reiskantoor een flinke upgrade geven. Ik kom niet langs met standaard reisbrochures maar ik werk à la carte reizen uit voor mijn klanten. Vertel me wie je bent, hoe je graag reist en wat je wensen zijn en ik ga met een frisse en out-of-the-box blik kijken naar reisbestemmingen om voor jou de ideale reisformule samen te stellen. Cruises staan alvast in mijn top-3 van ideale vakantiebelevingen. De sfeer aan boord, het reizen op zee, culinaire verwennerij…zalig!

De hele wereld binnen handbereik…

Een citytrip in Barcelona, een safari in Afrika, een huwelijksreis op de Seychellen, een familievakantie in Griekenland, een rondreis in de USA West Coast, een trektocht door Canada, een cultuurreis naar Japan of een luxecruise in de Noorse Fjorden… ik plooi met veel plezier de wereldkaart voor je open. We gaan op zoek naar authentieke accommodaties gekoppeld aan excursies met lokale gidsen tot en met restaurantreservaties. Mijn doel is om voor jou een fantastische reisherinnering te creëren met veel must see’s en do’s.

Ticketing is mijn ding...

Ik werk rechtstreeks met kwalitatieve rederijen waardoor ik bijzondere cruiseformules kan samenstellen. Als officieel IATA-kantoor boek ik alle vliegtickets rechtstreeks en ben ik niet afhankelijk van een ticketingkantoor. Dit heeft voordelen qua prijssetting, snelheid en flexibiliteit.

Powered by Travel Experts...

Travel Experts is een groep van zo’n 80 zelfstandige reisagenten die persoonlijk reisadvies geven en reizen op maat uitwerken. Onze gezamenlijke doelstelling is om een relatie op te bouwen met hotels, touroperatoren, lokale gidsen, maar ook met onze klanten natuurlijk. Wij kennen onze klanten, weten wat ze willen en werken reisformules volledig à la carte uit. Bovendien is Travel Experts lid van Virtuoso waardoor onze klanten kunnen genieten van speciale voorwaarden van hotelketens en luchtvaartmaatschappijen.

Iedereen is welkom op afspraak in mijn kantoor in Leuven, maar verwacht geen traditioneel reiskantoor met reisbrochures en folders, wel een state-of-the-art koffiemachine! Of we bespreken jouw reisplannen op een locatie naar keuze op een tijdstip dat voor jou past. 


Klaar voor een nieuw reisavontuur?
Maak hier je afspraak >>

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x